Herbal Aurum

Gel PP

Лесно порачајте Herbal Аurum

Чувствувате болки во зглобовите и мускулите?

Ситуацијата станува неподнослива?

Нема потреба да се обраќате кај доктор, ниту пак да пиете лекови против болки!

HERBAL AURUM Е РЕШЕНИЕТО!

Овој неверојатен гел на база на потполно природни состојки ќе Ви го олесни секојдневното функционирање и болката ќе биде "како со рака однесена"!

Кои се ефектите на гелот Herbal Aurum?

Ги намалува
отоците

Ги ублажува симптомите на реума и артритис

Ги ублажува болките од осификација

Jа враќа природната боја на кожата на повредените места

Ги ублажува болките предизвикани од артроза

Ги ублажува симптомите кај заболени состојби на `рскавиците

Ги ублажува болките од сите видови спортски повреди (изгегнувања и набивања)

Ги намалува воспалителните процеси и грчевите во мускулите

Smanjuje otoke

Ublažava simptome reume i artritisa

Vraća prirodnu boju koži na povređenim mestima

Ublažava simptome kod bolnih stanja hrskavica

Smanjuje upalne procese i grčenje mišića

Ublažava bol kod svih vrsta sportskih povreda (uganuća i istegnuća)

Ublažava bolove nastale artrozom

Ublažava bolove nastale okoštavanjem

Гелот Herbal Aurum делува моментално и подобрувањата се
чувствуваат веќе по првото нанесување!

Волку брзо делување е возможно благодарение на директната апсорбција на гелот низ кожата, директно до делот на телото кој е погоден од симптомите!

Што го прави Herbal Aurum толку ефикасен?

Одговорот на ова прашање се крие во вековното искуство кое е искомбинирано со модерни технологии.

Некои од најпознатите лековити билки со изразено антисептички и аналгетички својства се основа на овој гел.

Нивните ефекти се засилени со користење на технологија која дозволува зголемена концентрација на етеричните масла кои се содржани во билките.

HERBAL AURUM е составен исклучиво од природни состојки:

КАМФОР

Cостојка која со векови се користи при третман на ревматски заболување. Има исклучителни антиинфламаторни својства (против-воспалителни својства). При нанесување на кожата, моментално и краткотрајно ги шири крвните садови и предизвикува моментално олеснување пропратено со чувство на топлина на третираното место.

МЕНТОЛ

Eтеричните масла од ментол имаат изразено антисептичко и анестетичко дејство. Влијае директно на нервните завршетоци кои ја регистрираат болката и предизвикува моментално олеснување. Исто така, ментолот дава чувство дека кожата се лади и со тоа дополнително влијае на моментално намалување на болката, а исто така ги намалува симптомите настанати од воспалителните процеси.

ЕУКАЛИПТУС

Eтеричните малса од еукалиптус имаат одлични антисептички карактеристики. Оваа билка одамна се употребува за ублажување на воспалителните процеси и често се користи во составот на маслата за масажа. Антибактериските својства кои ги поседува еукалиптусот се засилени поради тоа што кожата лесно го впива. Познато е и дека еукалиптусот може потполно да ги излечи иритациите на кожата, местата на кои имало убод од инсект или слично. Исто така поседува и аналгетички својства кои дополнително ја смалуваат болката на третираните места.

РУЗМАРИН

Oваа билка отсекогаш се користи на подрачјето на Медитеранот, како во медицината, така и во кулинарството. Нејзините етерични малса имаат антисептички, антиоксидантни и антимикробни својства кои ја подобруваат и убрзуваат регенарацијата на кожата.

Ако сакате да се ослободите од болките во мускулите и зглобовите, гелот Хербал Аурум е совршено решение!

ПОРАЧАЈТЕ HERBAL AURUM ВЕДНАШ!

Лесно порачајте Herbal aurum